Mijn aanpak

Ik studeerde klinische psychologie en heb daarna 28 jaar gewerkt  in dienstverband als coördinator welzijnsprojecten, als coach en teamcoach, als trajectbemiddelaar en als consultant & trainer in HR en kwaliteitszorg. Intussen ben ik sinds 2016 zelfstandig loopbaan- en bedrijfscoach.

Tijdens mijn loopbaan volgde ik diverse opleidingen en trainingen om mezelf up to date te houden. Ook nu volg ik nog steeds verschillende workshops om mezelf te blijven verbeteren: inspirerend coachen, re-integratiecoaching, oplossingsgericht loopbaancoachen, loopbaancoaching voor mantelzorgers, Banaba studiekeuzebegeleiding, geweldloze communicatie, training hoogsensitiviteit, mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid, perfectionisme, “talent” voor burn-out, gelukscoaching …

Vanuit mijn jarenlange expertise en ervaring geef ik een eigen invulling aan professionele kaders zodat mijn klanten hands-on en met duidelijke inzichten en structuur tijdens hun levensloopbaan beter kunnen omgaan met de talenten en valkuilen van zichzelf en anderen.

Ik hanteer een positieve, warme en betrokken aanpak waarbij ik voluit ga voor structuur en resultaat zodat mijn klanten met veel meer zin gaan werken, beter kunnen omgaan met collega’s en/of leidinggevenden en zich veel meer betrokken voelen bij de plek waar ze werken omdat ze het verschil kunnen maken voor het geheel.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende gratis kennismaking en zet de eerste stappen in jouw persoonlijke en professionele groei.