Missie

Bij ZinZicht wil ik je de volle goesting geven om te leven, te werken en te groeien.

Door zinvolle inzichten over wat jou gelukkig maakt, leer je beter om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt in je levensloopbaan. We gaan samen op pad zodat je je talenten ten volle kan benutten en kan laten groeien om verder te bouwen aan je verhaal.

Stap voor stap krijg je meer inzicht en structuur om vol zin te leven, te groeien in je werk en om vol zin samen te werken met anderen.

Ik help je om met volle goesting te gaan werken, beter om te gaan met collega’s en/of leidinggevenden en om je veel meer betrokken te voelen bij de plek waar je werkt omdat je het verschil kan maken voor het geheel.

Visie

Vandaag verandert onze leef- en werkomgeving bijzonder snel. Zowel thuis als op het werk wordt er steeds meer verwacht. Voor veel mensen is het niet altijd evident om hier daad- en veerkrachtig mee om te gaan of trouw te blijven aan hun eigen verhaal. Daarnaast zijn steeds meer mensen op zoek naar de plek binnen hun team waarmee ze het geheel kunnen aanvullen en versterken. Bij ZinZicht help ik je om binnen deze contexten te ontdekken wat jij wil en hoe je je talenten en competenties kan inzetten om de doelen van jezelf of je team te bereiken.

Je leert beter om te gaan met je eigen valkuilen en die van anderen waardoor je vol zin kan blijven functioneren, zelfs als je voor een grote uitdaging staat.

In onze samenwerking zet ik steeds jouw leven, werk en groei centraal en vind ik het belangrijk om je met zinvolle inzichten gericht in beweging te krijgen naar datgene wat jou echt gelukkig maakt.