Wie ben ik?

Ik ben zelfstandig levensloopbaan-, bedrijfscoach en trainer. Ik startte mijn eigen onderneming in 2016 en zet mijn talenten en mijn passie in op een manier die heel goed bij mij past en waarin ik goed ben, nl. als oplossingsgericht en inspirerende coach.

Ik maak anderen heel graag wegwijs in hun competenties, talenten en waarden en zoek samen met hen naar de job die het beste bij hen past, net zoals ik dat voor mezelf deed.

Beluister ook gerust mijn toelichting op Joe FM:

Wat deed/doe ik?

Wat deed ik vroeger?

Na 28 jaar in dienstverband te hebben gewerkt in social profit en sociale economie, als coach, teamcoach en consultant in HR en kwaliteitszorg, startte ik in 2016 als zelfstandig loopbaan- en bedrijfscoach.

Mijn rijkgevulde loopbaan heeft me gemaakt tot wie ik nu ben, een gepassioneerde coach met een oprechte belangstelling voor de mens, voor zijn verhaal en de vragen in zijn levensloopbaan.

Ik ben mezelf steeds blijven ontwikkelen, ook nu nog want dat maakt mijn leven en werken boeiend en leerrijk en de kennis en inzichten die ik opdeed, geef ik ook graag door aan anderen.

Wat doe ik nu?

Ik besloot in 2016 om mijn zekerheden los te laten en te gaan voor datgene wat past bij mij, mijn talenten, competenties en waarden.

Ik bied zowel individuen als bedrijven

Zinvolle, Ondubbelzinnige, Scherpzinnige, Diepzinnige, Fijnzinnige en soms ook Eigenzinnige Inzichten

om met meer goesting te leren, te leven, te werken en samen te werken!

Ik ga voor een hands-on,  no-nonsense, oplossings- en resultaatgerichte aanpak die structuur brengt. Ik doe dit vanuit een grote betrokkenheid bij mijn klant, vanuit een oprechte nieuwsgierigheid naar de vraag van mijn klant, op een warme en vriendelijke manier en altijd vanuit een positieve invalshoek!