Anoniem

De diagnose “burn-out” was voor mij niet te vatten: “Waarom moet ik nu zo lang thuisblijven?” Ik was niet depressief, ik had helemaal geen zelfmoordneigingen, zelfs geen slapeloze nachten. Fysiek was ik OK en ik zit nog vol met plannen… Alleen mijn motivatie om me in te zetten voor die dingen waarvoor ik dat vroeger… Lees meer “Anoniem”

Anoniem

Rebecca

Ik heb lang getwijfeld of loopbaancoaching wel iets voor mij was, maar wat ben ik blij dat ik toch de stap gezet heb. Via via kwam ik bij Ilse terecht en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Hoewel ik geen ‘rotjob’ heb, voelde het toch aan alsof ik niet op de juiste plaats zat.… Lees meer “Rebecca”

Rebecca

Femke

Ik zat niet goed meer in mijn vel omdat ik mijzelf vaak voorbij liep op het werk. Ik kon geen neen zeggen wat leidde tot een burn-out. Via een familielid heb ik Ilse leren kennen. Eerst wat onwennig, want je weet niet wat je wil.  Wil ik mijn huidige job verder uitoefenen? Wat zijn de… Lees meer “Femke”

Femke
Orthopedagoge

Jarne

Als student is het niet altijd makkelijk de juiste keuzes te maken. Je talenten ontdekken is iets essentieel wanneer je aan je toekomst wil werken. Zo zijn er veel talenten die je niet kan benoemen, gelukkig kan Ilse dit wel. Ilse is een persoon die heel goed kan luisteren en anticiperen op vragen en problemen.… Lees meer “Jarne”

Jarne
Student Industrieel Ingenieur

Daisy De Keyser

Schooljaar 2018-2019 was nog maar net begonnen toen mijn reserves uitgeput waren. Jarenlang sloeg de balans te veel door naar de negatieve kanten van het onderwijs, resultaat een burn-out. Al snel werd het duidelijk dat ik dit niet alleen kon oplossen en besloot ik om loopbaanbegeleiding op te starten. Tijdens mijn eerste kennismakingsgesprek met Ilse,… Lees meer “Daisy De Keyser”

Daisy De Keyser
SAP-analyst

Tatjana Cristiano

Voor het opstarten wist ik niet goed wat te verwachten van “loopbaancoaching”. De sessies met Ilse zijn verhelderend en een echte eye-opener. Ook de no-nonsense mentaliteit sprak mij enorm aan. Ilse durft je echt een spiegel voor te houden en confronteert je op een activerende manier. De tools en oefeningen die ik kreeg aangeboden hebben… Lees meer “Tatjana Cristiano”

Tatjana Cristiano
Key Account Manager

Stephanie

Ik werd naar jou doorverwezen via mijn huisarts. Ik werk als leerkracht en de school voelde echt aan als een gigantische last op mijn schouders. Een last die zo groot geworden was dat ik niet meer op een normale manier kon functioneren. Ik zag heel erg op tegen elke taak die ik moest uitvoeren, zowel… Lees meer “Stephanie”

Stephanie

Caroline

Ik wil jou graag bedanken voor de hulp, steun, en het duwtje in de rug 😉. Dat maakt dat ik sta waar ik nu sta: met hart en ziel kunnen doen wat ik graag doe en zonder twijfel er gewoon voor gaan 👍 Top coach!

Caroline

Anoniem

Door jouw samenwerking met mijn werkgeefster leerde ik jou kennen. Omdat ik in het begin van mijn professionele carrière merkte dat ik mijn weg niet kon vinden, leek het zowel voor haar als voor mezelf aangewezen om eens bij jou langs te komen. Ik kwam eerst op een kennismakingsgesprek. Ik merkte meteen dat je heel… Lees meer “Anoniem”

Sofie

Ilse is een experte in haar vakgebied die beschikt over enorm veel vakkennis. Ze kan je zeer goed op je gemak stellen en geeft je inzichten en praktische tips mee waar je onmiddellijk mee verder kan. Top!

Sofie

Eveline

Ilse is een zeer aangename persoon en stelt je tijdens elk gesprek enorm op je gemak. Haar expertise helpt me enorm verder en ben blij dat ik bij haar kan langsgaan voor tips, maar ook om mijn verhaal te vertellen.

Eveline

Tom, innovatiemanager

Ik ben blij dat ik Ilse ben tegengekomen als loopbaancoach. We vertrekken telkens vanuit concrete verwachtingen of problemen. Ilse werkt ook zeer visueel waardoor de informatie zeer duidelijk en overzichtelijk is. Na iedere sessie ontvang ik een mail met een bondige samenvatting van ons gesprek. Ook na de loopbaanbegeleiding spreek ik nog af met Ilse… Lees meer “Tom, innovatiemanager”

Tom
Innovatiemanager

Wendy, slaapcoach

Ik wil jou graag bedanken voor je luisterend oor, iedere week keek ik enorm uit naar ‘mijn’ uurtje in je gezellige praktijk met de lekkere theetjes. Ik ben op 1 januari deeltijds in een praktijk gestart, waar ik enkel de huisbezoeken voor mijn rekening neem. Heb al veel ‘nee’ gezegd. 👍🏻😀  Collega’s vragen altijd meer,… Lees meer “Wendy, slaapcoach”

Wendy
Slaapcoach

Aaron, student landmeter

Dankzij Ilse heb ik terug de motivatie gevonden om me volledig in te zetten voor mijn nieuwe studierichting die ik zonder haar hulp nooit gevonden zou hebben. Het was een heel leerrijke ervaring. Ilse is ook een zeer open persoon je kan haar alles vragen en ze zal je ook zo goed als mogelijk proberen… Lees meer “Aaron, student landmeter”

Aaron
Student landmeter

Ingrid, thuisverpleegdkundige en coach in wording

Via een goede vriendin kwam ik Ilse op het spoor. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar antwoorden over mezelf en hoe het verder moest op werkvlak. Mijn werk gaf mij geen voldoening meer maar wat moest ik dan? De vragen rond mijn persoon en over het soort werk waar ik naar op… Lees meer “Ingrid, thuisverpleegdkundige en coach in wording”

Ingrid
Thuisverpleegkundige en coach in wording

Karen, consulente

Ik werk al 16 jaar als consulente en miste uitdaging in mijn job. Ik kwam naar Ilse om uit te zoeken of het tijd was voor een andere job, een volledig nieuwe uitdaging of hoe ik mijn eigen job weer nieuw leven kon inblazen. Ilse liet me inzien dat ik veel meer in mijn mars… Lees meer “Karen, consulente”

Karen
Consulente

Anoniem

Voor loopbaancoaching op maat: Ilse! Ilse luistert echt en heeft een motiverende aanpak. Haar tips & tricks zorgen voor een aangepaste manier van werken (en leven) met minder stress. Ze stuurt bij met positieve feedback. Ilse heeft me geleerd om de valkuilen sneller te herkennen en ermee om te gaan. De juiste balans vinden! Bedankt Ilse!

Kelly, winkelverantwoordelijke

Nogmaals bedankt voor de goede gesprekken en de uitstekende loopbaanbegeleiding. Ilse, je bent een lieve, behulpzame en vooral no-nonsense persoon.

Kelly
Winkelverantwoordelijke

Kris, maatschappelijk werker OCMW

Bij Ilse kon ik mijzelf zijn en blijven, voor mij een groot geschenk! Ze heeft mij geholpen anders te kijken naar mijn job en om er inhoudelijk letterlijk anders in te gaan staan. Deze veranderingen dragen enorm bij aan mijn arbeidsvreugde. Dank je wel, Ilse!

Kris
Maatschappelijk werker OCMW

Chris, leerkracht

Hartelijk dank om mij via een aantal tools en zelfreflectie te laten nadenken over mijn competenties en mogelijkheden.
Een gesprek met jou is op zich al een positieve motivator om je goed te voelen en het beste uit jezelf te halen.

Chris
Leerkracht

Edith, leerkracht

Na een moeilijke periode de draad weer oppikken is geen sinecure. De individuele sessies bij Ilse waren dan ook een geschenk uit de hemel. Ilse belicht vooral je sterke punten, je talenten en dat is echt niet evident in deze maatschappij. Door haar individuele aanpak krijg je inzicht in je mogelijkheden en ontdek je dat… Lees meer “Edith, leerkracht”

Edith, leerkracht
Leerkracht

Wendy Janssen, bedrijfsadviseur VLM

Ilse biedt een luisterend oor en rust. Elk gesprek bied je de mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Door de juiste vragen te stellen en je jouw verhaal te laten vertellen, geeft ze je op natuurlijke wijze nieuw inzicht. Of je nu wel of niet weet wat je wil of waar je naar… Lees meer “Wendy Janssen, bedrijfsadviseur VLM”

Wendy Janssen
Bedrijfsadviseur VLM

Rebekka Vanholst – senior accountant

Ik was niet zeker of hetgeen ik elke dag deed ook wel echt mijn ding was en daarom heb ik Ilse gecontacteerd. Een wereld ging open. Met behulp van allerlei oefeningen kwamen mijn sterke en minder sterke punten naar voor en leerde ik mezelf op een heel positieve manier kennen. Dat geeft je een goede… Lees meer “Rebekka Vanholst – senior accountant”

Rebekka Vanholst
Senior accountant

Erwin Vanham – Diensthoofd Sociaal Huis

Een pas op de plaats maken, was voor mij de ideale start. Vanuit dit nieuwe perspectief kan je je keuze(s) dan ook helder(der) duiden. Ilse was voor mij deze pas op de plaats. Ze heeft me de spiegel voorgehouden.  De  vaardigheden om je opnieuw te laten vertrekken  met  je eigen talenten en competenties, beheerst ze!

Erwin Vanham
Diensthoofd Sociaal Huis

Ine Kauffman – jeugdconsulente Stad Bree

Ik heb gedurende de loopbaancoaching de tijd genomen en gekregen om stil te staan bij mezelf na een loopbaan van 10 jaar. Ik weet nu nog meer wie ik ben en waar mijn kwaliteiten liggen. Bovendien heb ik handvaten aangereikt gekregen om mijn kwaliteiten nog extra te benadrukken binnen mijn huidige job. Een meerwaarde voor iedereen!

Ine Kauffmann
Jeugdconsulente Stad Bree

Sara Houbregs – stafmedewerker-pedagoge

Ilse werkt op een doelgerichte manier vanuit heldere kaders, waarbij ze ook steeds oog heeft voor de eigenheid van de mensen waarmee ze samenwerkt. Doelstellingen krijgen hun vertaling in een concreet actieplan. Ilse gaat op een heel gedreven en open manier met mensen en organisaties op weg. Ze weet snel groeikansen te ontdekken. Door haar… Lees meer “Sara Houbregs – stafmedewerker-pedagoge”

Sara Houbregs
Stafmedewerker-pedagoge

Kathleen – schuldbemiddelaar

Bedankt voor het luisterende oor.
Bedankt voor de goede raad, tips.
Bedankt om mij terug met een glimlach naar mijn werk te laten gaan.
Bedankt om mij terug goede moed en zelfvertrouwen te geven.

Kathleen
Schuldbemiddelaar