Anoniem

Door jouw samenwerking met mijn werkgeefster leerde ik jou kennen. Omdat ik in het begin van mijn professionele carrière merkte dat ik mijn weg niet kon vinden, leek het zowel voor haar als voor mezelf aangewezen om eens bij jou langs te komen. Ik kwam eerst op een kennismakingsgesprek. Ik merkte meteen dat je heel veel kennis hebt in wat je doet, maar ik voelde ook een connectie omdat ook jij met perfectionisme kampt. Je begreep mijn problemen volledig en hierdoor kon je ook steeds de juiste dingen zeggen. Ik heb in het verleden nog al gesprekken gehad met coaches en psychologen en het komt er steeds op neer dat enkel jijzelf als persoon je problemen kan oplossen. Wat mij vooral verraste in onze samenwerking, was dat jij me liet inzien dat ik geen problemen heb. Het is door mijn perfectionisme dat ik denk dat ik moet veranderen, maar jij liet me inzien dat ik als persoon echt wel gezien mag worden en er niets aan mij moet veranderen.
Ik ben echt heel tevreden dat ik bij jou terecht ben gekomen. Naast mijn issues op professioneel vlak, kampte ik ook enorm met een onzelfzekerheid in mijn privéleven. Dit is zeker nog niet volledig weg en ik zal hieraan moeten blijven werken, maar door de gesprekken met jou ben ik echt tot een beter inzicht gekomen. Perfectie bestaat pas wanneer je er ook zelf in gelooft dat je goed bent zoals je bent. Dankjewel voor alles Ilse. Ik zou je zeker aanbevelen aan anderen omdat je gewoon weet waarover je spreekt en je je op een heel toegankelijke manier openstelt naar jouw klanten toe. Door je jarenlange ervaring, maar ook door je eigen persoonlijkheid heb je me echt vooruit geholpen.
Drie woorden? TOP TOP TOP 😉

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder