Daisy De Keyser

Schooljaar 2018-2019 was nog maar net begonnen toen mijn reserves uitgeput waren. Jarenlang sloeg de balans te veel door naar de negatieve kanten van het onderwijs, resultaat een burn-out. Al snel werd het duidelijk dat ik dit niet alleen kon oplossen en besloot ik om loopbaanbegeleiding op te starten.

Tijdens mijn eerste kennismakingsgesprek met Ilse, klikte het meteen. In eerste instantie ging ik samen met Ilse op zoek naar mijn energiegevers en energievreters. Door mijn energiegevers in te zetten, kregen we stilaan mijn energiepeil weer in balans. Daarenboven stelden we een werkbalans op om inzicht te krijgen op hoe ik me voelde in mijn functie binnen het onderwijs.

Het resultaat was duidelijk: ik ging best op zoek naar een nieuwe job buiten het lesgebeuren! Ilse heeft me hierbij van begin tot einde bijgestaan. Onder andere bij het bepalen van de functies waarvoor ik zou solliciteren, het opstellen van CV/motivatiebrief en het voorbereiden van de gesprekken. Al snel had ik zicht op een nieuwe job waar ik eind april 2019 startte. In het begin van deze nieuwe start begeleidde Ilse met om ‘het opnieuw gaan werken’ in te passen in mijn leven zonder mijn werk-privébalans opnieuw te verstoren.

Ondertussen ben ik weer vol goesting aan de slag en kan ik stellen dat mijn burn-out een positieve impact heeft gehad op mijn leven mede dankzij Ilse. Kortom dankzij Ilse heb ik een nieuwe uitdaging durven aangaan. Ilse gaat ‘samen’ met jouw op weg op gepersonaliseerd parcours.

Ik raad Ilse aan voor iedereen die met zichzelf en/of job in de knoop ligt, ongeacht of je van job wil veranderen of niet. Af en toe staat Ilse klaar met een attentie die bijdragen tot ‘Zin en Inzicht in het leven’. Door Ilse haar goesting, inzicht en aanpak krijg je zelf weer goesting om er weer tegenaan te gaan!

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder