Femke

Ik zat niet goed meer in mijn vel omdat ik mijzelf vaak voorbij liep op het werk. Ik kon geen neen zeggen wat leidde tot een burn-out.

Via een familielid heb ik Ilse leren kennen. Eerst wat onwennig, want je weet niet wat je wil.  Wil ik mijn huidige job verder uitoefenen? Wat zijn de andere mogelijkheden? Wat zoek ik in een job? Die vragen spookten allemaal door mijn hoofd en ik kreeg maar geen rust.

Door Ilse heb ik terug de rust in mijn hoofd kunnen krijgen. Stap voor stap en op maat van mijn noden gingen we samen aan de slag. Als ik ergens niet voor open stond, bekeken we het niet.

Ilse is een zeer spontane en vriendelijke vrouw. Leuke babbels en er is plaats voor te lachen ????. Ik heb me vanaf dag 1 op mijn gemak gevoeld bij haar.

En ik kan nu zeggen… Ik ben nog niet waar ik wil zijn. Maar Ilse heeft mij al een grote stap in de juiste richting geholpen. Een dikke merci!

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder