Ilse Melotte

Ik leerde Ilse kennen via een inhouse workshop rond communicatie waarbij meerdere trainers werden ingehuurd. Haar aanpak van de workshop communicatie trok onmiddellijk onze aandacht en we besloten om onze samenwerking verder te zetten.

In onze organisatie hadden we de behoefte om de talenten en groeimogelijkheden van onze medewerkers in kaart te brengen. Ilse heeft eerst loopbaangesprekken georganiseerd met alle medewerkers. Hierbij werden de persoonlijke waarden, competenties, talenten, groeimogelijkheden en behoeften in kaart gebracht. Per medewerker werd een persoonlijk ontwikkelingsplan uitgewerkt. Daarnaast kreeg onze organisatie een totaalbeeld van de individuele en gezamenlijke waarden, competenties, talenten en een overzicht van de groeimogelijkheden, professionele uitdagingen en gewenste opleidingen van de medewerkers. Uit de bevraging kwam ook een overzicht van de behoeften in de job en de organisatie.

Na de loopbaangesprekken werd een Operations Team opgericht met daarin per team eindverantwoordelijken. Samen met de beide CEO’s en de eindverantwoordelijken per team gebeurde een oefening rond Missie-Visie-Waarden van de organisatie. De uitgewerkte missie en visie kreeg een plekje op onze website en Linked-In en de waarden werden geconcretiseerd in de WoW (The Way of Working). Vanuit de visie werden de eerste strategische doelen voor 2020 uitgewerkt. In de ondersteuning van het OT kwamen ook de thema’s leiderschap, samenwerking en communicatie in de teams aan bod en alle overlegmomenten in onze organisatie kregen een helder doel.

Ilse verschilt van andere consultants door haar hoge betrokkenheid en klantgerichtheid maar zeker ook door de professionele voorbereiding van elke stap in het totale proces. Wat ons het meest verrast heeft in de samenwerking met haar was haar grote flexibiliteit, we durven nogal eens van idee wisselen.

Onze verwachtingen die we hadden bij de aanvang van de samenwerking zijn absoluut ingelost, Ilse werkt vanuit een hoge betrokkenheid en gedrevenheid, op een professionele, klantgerichte en kwalitatieve manier aan haar opdrachten.

Daarnaast wil ik haar zeker ook aanbevelen om een antwoord te bieden op de verschillende HR-noden van de groeiende KMO, ook daar hebben we al een start rond gemaakt en we zullen onze samenwerking daarin ook verder zetten.

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder