Ingrid, thuisverpleegdkundige en coach in wording

Via een goede vriendin kwam ik Ilse op het spoor. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar antwoorden over mezelf en hoe het verder moest op werkvlak. Mijn werk gaf mij geen voldoening meer maar wat moest ik dan? De vragen rond mijn persoon en over het soort werk waar ik naar op zoek moest gaan werd een leuke en zeer interessante zoektocht bij Ilse. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd door haar om zelf op zoek te gaan naar de antwoorden.

Die zoektocht werd echter super begeleid, opgevolgd en bijgestuurd waar nodig door haar. Ik heb mij op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld want het nodige begrip en respect werd zeker getoond. Ik ben er wijzer uit geworden want het resultaat werd bereikt en mijn zelfvertrouwen heeft er zeker een boost gekregen want je wordt met oprechte input van Ilse gewezen op je talenten zonder dat je daarbij moet twijfelen aan jezelf. Ik raad haar zeker aan als coach want de positieve noot wordt erin gegooid. Het is een rollercoaster met de nodige leuke verrassingen onderweg. Bedankt Ilse voor je steun en de leuke babbeltjes en de nazorg. TOP!!!!!

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder