Kaat Jacobs

Ik ben in januari 2021 gestart bij mijn eerste job, wow! Ik vond het heel erg spannend en wou er volledig in vliegen. Dit heb ik ook voor 10 maanden kunnen volhouden. Ik merkte toen dat het echt niet meer ging voor mij. Ik had na mijn werk geen goesting meer om iets te doen, door de stress kreeg ik fysieke klachten, ik kon geen nee zeggen. Het werk stapelde zich maar op, maar ik was leeg. Het voelde als een marathon zonder finish. 

Toen heb ik voor het eerst in 10 maanden eens voor mezelf gekozen en ben ik bij Ilse terechtgekomen. Voor mij de beste beslissing van 2021! Ilse is echt een warm persoon die het beste met je voor heeft. Ik voelde me op mijn gemak sinds onze kennismaking. Er was altijd plaats om te lachen en een traantje te laten.????

Stap voor stap gingen we op zoek naar mijn waarden, kwaliteiten, wensen, enz. Deze belangrijke dingen was ik helemaal kwijt na mijn ontslag omdat ik me gefaald voelde.

Ilse heeft mij de bouwstenen gegeven om een duidelijker beeld van mezelf te schetsen. Nu heb ik samen met haar een gebruiksaanwijzing gemaakt van mezelf, voor mezelf! Ook tips om assertiever door het leven te gaan zijn aan bod gekomen, op maat van een ja-zegger. Op vlak van assertiviteit ben ik nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben er wel mee bezig.

Ik weet wat ik wil in mijn nieuwe job (en wat ik niet wil) en wat ik waard ben. Zo ben ik klaar om weer op de arbeidsmarkt te staan als mezelf, want ik ben goed genoeg!????

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder