Natascha Katnik, directeur AIF+

Ik ben directeur van vzw AIF+, een kleine organisatie actief in de sociaal-culturele sector verbonden aan de Vlaamse overheid. Het spreekt dan ook voor zich dat alle personeelsleden bij voorkeur optimaal worden ingezet om uiteindelijk tot zowel tevreden personeelsleden te komen als tot tevreden klanten.

Bij de uitvoering van ons beleidsplan is het belangrijk eerst in kaart te brengen welk potentieel je in huis hebt en dat gebruiken en dan de gaten aan te vullen met externen, indien nodig.

Hiervoor heb ik Ilse  aangesproken. Zij zag het helemaal zitten om een analyse te komen doen bij ons. Ze heeft het heel goed aangepakt.

Eerst hebben wij een gesprek gehad over de verwachtingen van het onderzoek. Nadien heeft ze met alle collega’s afzonderlijk 2 gesprekken gehad om hun talenten, competenties en hun dromen/wensen in hun job in kaart te brengen. Elke collega kreeg een individueel ontwikkelingsplan (POP). Ik, als directeur, kreeg een samenvatting van die verschillende POP’s en ook een afsluitend gesprek met Ilse om alles te kaderen en te duiden.

Uit het onderzoek bleek dat we al heel veel potentieel in huis hadden en we voor eigenlijk weinig of niets beroep zouden moeten doen op externe partners. Bovendien kwam uit de gesprekken ook naar boven dat eigenlijk alle collega’s wel nood hadden aan een opleiding/vorming rond timemanagement.

Omdat er  een heel goede klik met Ilse was en ze bovendien precies wist, omwille van de analyse die ze uitgevoerd had, waar de pijnpunten lagen. Dat droeg natuurlijk ook bij tot nog een grotere kwaliteit van de workshops die ze is komen geven rond timemanagement. Dit is nu bijna een jaar geleden en tot vandaag hoor ik de collega’s nog regelmatig teruggrijpen naar de tips en tricks die Ilse hen gegeven heeft.

Nadien heb ik van 2 collega’s vernomen dat ze individueel ook nog bij Ilse zijn gaan aankloppen: één voor een vorming in groep die Ilse gaf, één voor een individueel traject.

Ilse laat een indruk na op mensen, een heel goede indruk. Ze geeft je zin om dingen vast te nemen en om verder te gaan met wat ze je aanreikt. Ze heeft ook een zeer goed analytisch vermogen en beschikt over een reeks methodieken die ervoor zorgen dat ze de informatie zal bekomen die ze nodig heeft voor haar analyses. De analyses zijn ook zeer accuraat. Ik heb geen enkele collega horen zeggen dat hun POP niet overeen zou komen met hun persoonlijkheid. Een analyse van je team door Ilse is de investering, die redelijk meeviel in verhouding tot de grootte van het team en de tijd die ze erin heeft gestoken, meer dan waard!

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder