Meer inzicht in jouw talent, meer zin in je werk

Herken je dit probleem?

Je ergert je aan collega’s omdat zij de dingen niet altijd aanpakken op dezelfde manier als jij. Of je merkt dat je vaak verkeerd begrepen wordt, ook al had je goede Je ergert je aan collega’s omdat zij de dingen niet altijd aanpakken op dezelfde manier als jij. Of je merkt dat je vaak verkeerd begrepen wordt, ook al had je goede bedoelingen.

Vaak focussen we te veel op de verschillen tussen mensen maar verschillen laten net toe dat mensen elkaar kunnen ondersteunen. Diversiteit is een kracht!

Wat kan je verwachten?

Een workshop over het leren kennen van je eigen talenten en die van je collega’s.
Je leert elkaars sterktes inzetten zodat het team beter kan samenwerken en elkaar beter kan ondersteunen.
Je leert ook je eigen en elkaars valkuilen kennen (bij elk talent schuilt ook een valkuil) en je krijgt hefboomvaardigheden aangeleerd om ook tijdens drukte en stressvolle momenten toch op een fijne en ondersteunende manier te blijven samenwerken.

We werken hierbij met de Toolbox van Luk Dewulf en gebruiken zowel individuele als groepsoefeningen om iedereen een zicht te geven op zijn/haar talenten.

Voorafgaand:
Elke werknemer krijgt een code waarmee een talententest wordt gedaan. Het resultaat daarvan is een uitgebreid rapport voor jezelf. Het rapport bezorg je vooraf zodat de workshop op maat kan worden gemaakt.

Iets voor jou?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende gratis kennismaking en krijg een offerte op maat.

Praktisch

Mail ons voor meer informatie over de locatie, prijs, tijdsduur, … 

Meer weten?

Wil jij meer info
over onze trainingen
en workshops of er
eentje aanvragen?

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder