Met volle zin werken en groeien voor bedrijven

Ik zet ondernemers, CEO’s, managers, leidinggevenden en medewerkers met zinvolle inzichten gericht in beweging zodat ze samen kunnen groeien en de doelen van de organisatie kunnen realiseren.

Ik help werknemers en leidinggevenden om binnen hun werkcontext te ontdekken wat ze willen en hoe ze hun talenten en competenties kunnen inzetten. Ze leren beter omgaan met hun eigen valkuilen en die van anderen waardoor ze vol zin kunnen blijven functioneren, zelfs als ze voor een grote uitdaging staan.

Waarom is dit nu zo belangrijk?

We leven in een complexe en voortdurend veranderende wereld. Bedrijven en hun medewerkers moeten mee evolueren met deze steeds veranderende context: aanpassingen aan nieuwe markten, nieuwe technologieën, kunnen omgaan met de krapte op de arbeidsmarkt … en dat allemaal aan een heel hoog tempo. Dat betekent dat er steeds meer wordt verwacht van ondernemers, management, leidinggevenden en medewerkers. Telkens opnieuw worden hoge (-re) verwachtingen gesteld, gebeurt er een reorganisatie, moet er bijgeschoold worden …

Het is voor veel mensen niet evident om veerkrachtig te blijven omgaan met al deze uitdagingen, om trouw te blijven aan hun eigen verhaal, om een match te blijven vinden met de bedrijfswaarden, om betrokkenheid en motivatie te blijven voelen, om vanuit hun competenties en talenten het beste van zichzelf te blijven geven, om te communiceren en samen te werken vanuit een open feedback cultuur.

Ik help werknemers en leidinggevenden om binnen hun werkcontext te ontdekken wat ze willen en hoe ze hun talenten en competenties kunnen inzetten. Ze leren beter omgaan met hun eigen valkuilen en die van anderen waardoor ze vol zin kunnen blijven functioneren, zelfs als ze voor een grote uitdaging staan. Zo onderhouden mensen ook het gevoel dat ze een zinvolle bijdrage en meerwaarde kunnen leveren aan het geheel.

Werkbaar werk en duurzame loopbaanontwikkeling daar ga ik voor! Dit vraagt inspanningen van zowel werkgever als werknemer. Maar met een effect op een positieve werksfeer en een verbetering van de productiviteit en werkefficiëntie.

Thema’s waarop ik inzet d.m.v. coaching of opleiding

Organisatie-ontwikkeling

HR-consultancy

Leiderschapscoaching

Individuele coaching van medewerkers

Re-integratiecoaching van medewerkers

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder