Over ZinZicht

Zinzicht - tulpen
Ilse Wauters - wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik studeerde in 1989 af als psychologisch consulent in de klinische psychologie. Tijdens mijn loopbaan en ook nu nog, volgde ik diverse opleidingen en trainingen om mezelf up to date te houden: inspirerend coachen, re-integratiecoaching, oplossingsgericht loopbaancoachen, loopbaancoaching voor mantelzorgers, Banaba studiekeuzebegeleiding, geweldloze communicatie, training hoogsensitiviteit, mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid, perfectionisme, “talent” voor burn-out, gelukscoaching, teamveerkrachtcoaching, coachen met behulp van de geluksdriehoek, hartcoherentietraining, beter slapen, ACT-6 daagse …

Een gepassioneerde coach

Van 1989 tot 2016 werkte ik in dienstverband in de sociale economie en de social profit: als coach, teamcoach en consultant in HR- en kwaliteitszorg.
In 2016 startte ik mijn eigen onderneming als zelfstandig loopbaan- en bedrijfscoach, eerst onder mijn eigen naam, later werd dit ZinZicht.

Mijn rijkgevulde loopbaan heeft me gemaakt tot wie ik nu ben: een gepassioneerde coach met een oprechte belangstelling voor de mens, voor zijn verhaal en de vragen in zijn levensloopbaan.

Ik hanteer een warme, positieve en betrokken aanpak waarbij ik samen met jou ga voor resultaat! Vanuit mijn jarenlange expertise en ervaring geef ik een eigen invulling aan professionele kaders zodat mijn klanten hands-on en met duidelijke inzichten en praktische tips en handvaten, beter kunnen omgaan met de talenten en valkuilen van zichzelf en anderen.

Wil jij je ook doen wat bij jou past? Maak een afspraak voor een gratis kennismaking

Zinzicht praktijk

Missie

ZinZicht biedt zowel individuen als bedrijven

Zinvolle, Ondubbelzinnige, Scherpzinnige, Diepzinnige, Fijnzinnige en soms ook Eigenzinnige Inzichten om met meer goesting te leren, te leven, te werken, te groeien en samen te werken!

Door zinvolle inzichten over jezelf, leer je om beter om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt in je levensloopbaan. We gaan samen op pad zodat je jouw talenten niet alleen ten volle kan benutten maar ook kan laten groeien zodat je kan verder te bouwen aan jouw verhaal.

Ik help je om (terug) met volle goesting te gaan werken, om beter om te gaan met collega’s en/of leidinggevenden en om je veel meer betrokken te voelen bij de plek waar je werkt zodat je weer het verschil kan maken voor het geheel.

Visie

Vandaag verandert onze leef- en werkomgeving bijzonder snel. Zowel thuis als op het werk wordt er steeds meer verwacht. Voor veel mensen is het niet altijd evident om hier veerkrachtig mee om te gaan of om trouw te blijven aan hun eigen verhaal. Daarnaast zijn steeds meer mensen op zoek naar de plek binnen hun team waarmee ze opnieuw het gevoel kunnen krijgen een zinvolle bijdrage of meerwaarde te kunnen leveren.

Bij ZinZicht help ik je om binnen jouw leven en werken te vinden wat jij wil en hoe jij jouw talenten en competenties kan inzetten om de doelen van jezelf of je team te bereiken.

In onze samenwerking zet ik steeds jouw leven, werk en groei centraal en vind ik het belangrijk om je met zinvolle inzichten gericht in beweging te krijgen naar datgene wat jou echt gelukkig maakt.

Samenwerking met Groepspraktijk Uitzicht Laakdal

Rode Kruisstraat 7 te 2430 Laakdal

Elke dinsdagnamiddag op afspraak: ilse@groepspraktijkuitzicht.be

Interesse?
Vragen?

Twijfel niet om contact
op te nemen.

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder