Testimonials - bedrijven

Ilse Melotte

Ik leerde Ilse kennen via een inhouse workshop rond communicatie waarbij meerdere trainers werden ingehuurd. Haar aanpak van de workshop communicatie trok onmiddellijk onze aandacht en we besloten om onze samenwerking verder te zetten. In onze organisatie hadden we de behoefte om de talenten en groeimogelijkheden van onze medewerkers in kaart te brengen. Ilse heeft… Lees verder “Ilse Melotte”

Ilse Melotte

Natascha Katnik, directeur AIF+

Ik ben directeur van vzw AIF+, een kleine organisatie actief in de sociaal-culturele sector verbonden aan de Vlaamse overheid. Het spreekt dan ook voor zich dat alle personeelsleden bij voorkeur optimaal worden ingezet om uiteindelijk tot zowel tevreden personeelsleden te komen als tot tevreden klanten. Bij de uitvoering van ons beleidsplan is het belangrijk eerst… Lees verder “Natascha Katnik, directeur AIF+”

Natascha Katnik
directeur AIF+

Een tevreden werkgever

Ik wil je nog persoonlijk bedanken voor het traject dat je met mijn medewerker hebt afgelegd. Het resultaat is zichtbaar en meetbaar, om het in economische termen uit te drukken. Het versterken van het zelfinzicht is het meest zichtbaar in haar evolutieproces. Je aanpak, “ de spiegel”, is soms wenselijk, soms noodzakelijk, maar altijd helder.

Een tevreden werkgever

Marijke Evens – personeelsverantwoordelijke & Evelien Boonen – personeelsmedewerker Stad Bree

De loopbaancoaching door Ilse heeft onszelf en ons team meer inzicht gegeven in elkaar en onze (samen)werking een boost gegeven.

Marijke Evens & Evelien Boonen
Personeelsverantwoordelijke & personeelsmedewerker Stad Bree

Rob Vermeylen – directeur Kringwinkel De Cirkel

Zonder veel woorden: Een TOP – coach

Rob Vermeylen – directeur Kringwinkel De Cirkel

Paul Stessens – directeur Kringwinkel Hageland

Ilse heeft De Kringwinkel Hageland gecoacht rond ons kwaliteitsbeleid. Ze stelde altijd de juiste, scherpe vragen. Ze bracht heel wat kennis en ervaring mee, maar ook instrumenten waarmee we dadelijk aan de slag konden. Ze is een kwaliteitsvolle coach: ze heeft genoeg (levens-)ervaring om te beseffen dat Parijs niet in één dag gebouwd is en… Lees verder “Paul Stessens – directeur Kringwinkel Hageland”

Paul Stessens

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder