Krista

“Ilse, jij bent het laatste half jaar mijn steun en toeverlaat geweest. Zonder jou was het mij alleen niet gelukt, een dikke dank je wel!

De dag dat ik bij jou binnen kwam en ik mijn emoties niet meer in de hand had…

Is een moment waarover ik mij in schaamde maar toen wist ik dat er echt iets mis was… Er was blijkbaar meer aan de hand en dat bleek ook uit onze gesprekken.

Door jouw begeleiding ben ik stap voor stap mezelf tegen gekomen , soms héél confronterend. Het meest confronterende was dat ik héél erg gekwetst en gekraakt was door mijn vertrouwen dat misbruikt was. Ook confronterend was dat ik mijn heel leven al aan het zorgen ben voor anderen … Ook in mijn job. Ik leerde dat ik niet altijd voor iedereen goed kan doen..

De aangename gesprekken met jou hebben mij er door gehaald. Je was soms hard en het was best heel moeilijk om jou ‘normaal gezien eenvoudige opdrachten’ uit te voeren. Zoals leren ‘NEE’ zeggen in plaats van altijd ja…, dat het oké is om eens ‘niets’  te doen en gewoon in de zetel te hangen.

Het meest moeilijke (nog steeds) is niet steeds mijn gsm en laptop bij mij in de buurt te houden.

Maar ik werk er nog steeds aan. En hier wordt in huis nog veel gezegd “ILSE ZEGT”…????

Ook het ‘je moet niet altijd geloven wat je denkt’ is een eyecatcher geweest voor mij. Dat kaartje staat naast mij aan de TV en geloof me dat lees ik dagelijks opnieuw!

Ik heb er nooit bij stil gestaan maar eigenlijk heeft iedereen in zijn leven een goede coach nodig. Ik denk dat er dan veel mensen zijn die een burn-out kunnen vermijden.

De naam ZinZicht is jou op het lijf geschreven. Je aangename stem, je rust als persoon, de Zin en het Zicht terug te geven in mijn leven.

Dank je wel lieve Ilse!”

Kennismaking?

Maak een afspraak voor een
vrijblijvende gratis kennismaking
en krijg een offerte op maat.

Lees ook deze testimonials:

Sümeyra

“Liefste Ilse, Ik herinner mij de eerste dag dat ik tegenover jou kwam zitten. Vol met ideeën, to do lijstjes, plannen en heel veel hoop,

Lees verder

Download CV

Download CV

Download CV

Download 'feedback visual'

Download De cirkel van invloed en betrokkenheid

Download Zinzicht folder